trouw avondjurk oudere bruid

trouwjurken oudere bruid

Trouwjurken oudere bruid. Die hoeven zeker niet wit of traditioneel te zijn.

Trouwjurken oudere bruid?  Voor je het weet sta je daar in  een echte bruidszaak tussen allemaal jonge bruiden in hun “droomjurk”.
Dat is natuurlijk een heel andere belevingswereld. Daar  voel je je echt niet op je gemak. Maar wat dan wel? Nou, dat is nu juist ons specialisme.  Mode om in te trouwen, maar dan gericht op vrouwen die op een andere leeftijd in het bootje stappen. Dat kan ook een eerste huwelijk zijn, maar meestal is het t tweede huwelijk. Wat ga je dragen? In ieder geval geen tradionele trouwjurk. Die tijd hebben we gehad. Maar wat dan wel? Legio mogelijkheden biedt Envie Couture.

Avondjurken als trouwjurk

Avondjurken als trouwjurk zijn gewild. Veel klanten van Envie Couture hebben niets met een bruidsjurk. Maar willen wel de bruid zijn. Gala jurken zijn dan nét iets te weinig trouwen. Wij maken luxe avondjurken. In velerlei kleuren en kantsoorten. Als je zo’n trouwjurk draagt is voor iedereen duidelijk wie de bruid is.

avondjurken als trouwjurk
Avondjurken als trouwjurk .

Kanten trouwjurken

Een kanten trouwjurk. Ga dan wel voor vakmanschap. Klasse en kwaliteit. Laat je niet verleiden door goedkope (veelal chinese) trouwjurken in kant. Kwaliteit loont. Dat zie je direkt. En je wil toch stralen op die dag toch?

kanten trouwjurken oudere bruid
kanten trouwjurk

Gekleurde kanten trouwjurken

Veel oudere bruiden kiezen voorgekleurde kanten trouwjurken. Wij hebben kantsoorten in velerlei kleuren. Met steentjes bewerking of zonder. Het voordeel is dat je een gekleurd kanten vest of top nog altijd een keer kan doordragen.

 Gekleurde kanten trouwjurken oudere bruid
kanten trouwjurk gekleurd

Korte kanten trouwjurken zijn favoriete trouwjurken voor de oudere bruid

Veel van mijn 40 en 50 plus bruiden,  zijn er bijzonder van gecharmeerd. Vlot, jong en pittig, n tik sexy. Ook hier geldt weer,
denk aan je plus en min punten . Laat je goed adviseren. Ook over de lengte.  Kies je voor een  korte kanten trouwjurk, juist dan heb je een goede kritische adviseur nodig.

korte kanten trouwjurk
korte kanten trouwjurk

Your personal stylist.

Cecile Timans, personal stylist
Cécile Timans, personal stylist

Wil je weten wat bij je type, je leeftijd en bij de invulling van de dag past? Dan bel mij even 0612620467. Ik begin altijd met een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Jij leert mij kennen en ik jou. Ik luister naar je wensen. Je kunt al je vragen stellen over de werkwijze, timing en budget.  Wat dat laatste betreft, wij maken couture, geen confectie in Verwegghistan, maar een product waar we hart en ziel inleggen. Onnodig te melden dat we dat niet kunnen waarmaken voor € 500. Wat het wel kost? Dat hangt van velerlei keuzes af. Ook dat overleg ik graag met je telefonisch of in een persoonlijk gesprek. De ervaring leert dat wij een mooi product leveren voor een goede prijs.
Wil je direct meer weten?
Bel en je krijgt mij direct aan de lijn: 06.12620467 of vul het onderstaande formulier in.