trouwjurk 50 plus

Trouwjurk 50 plus.

Ben je een bruid van 50+ ? Nou én?
Op deze leeftijd trouwen is gewoon f a n t a s t i s c h. En ik kan erover meepraten. Voor de tweede keer, ook ik. Misschien jij  ook of zelfs voor de derde keer en  niet geheel onwaarschijnlijk  de eerste keer? Lekker lang vrijgezel geweest en dan nu tegen de ware aangelopen?  Alles kan. In de liefde kan alles.  Er kan zoveel gebeurd zijn. Maar één ding is zeker nu. Jullie gaan ( her) trouwen. En daar hoort een trouwjurk 50 plus bij. Toch?

hertrouwen

Mooie gebeurtenis. Zoveel anders als toen je 25 was.  Samen wil je een mooie tijd tegemoet gaan, (eventueel) met zijn en jouw kinderen. Samen kan je zoveel meer delen. Samen is zoveel leuker. In harmony, aldus Gandhi.

Trouwjurk 50 + en 60+

Praktisch gezien stel je wat andere eisen aan je trouwjurk.  Jezelf blijven, je goed voelen. Hier en daar wat meer bedekken, maar ook je goede kanten versterken. Dat is waar ik goed in ben. Als stylist met 30 jaar ervaring, luister en kijk ik . En ja, ook dan zeg je ja tegen mijn expertise. Waarom? Vertrouwen stellen in mij  en loslaten zijn dan de keywords.  Ik heb maar één belang, jou mooier maken, voor hem, maar eerlijk gezegd, eigenlijk vooral voor jezelf.
[ ga hier direct door naar:  trouwjurken oudere bruid ]
[ ga hier direct door naar:  bruidsbroekpakken ]

trouwjurk 50 plus
trouwjurk 50 plus

 

 

Wauw, zal hij zeggen tegen jou in deze super vrouwelijke jurken.

En dan pinkt hij een traantje weg.

Samen.

Echt, eerst even luisteren naar deze prachtige song. “All of me”

Kontakt:

Vul het onderstaande formulier in of bel mij: 0612620467 voor direkt meer informatie.

[ ga hier direct door naar:  trouwjurken oudere bruid ]
[ ga hier direct door naar:  bruidsbroekpakken ]