Blijf jezelf, juist op je trouwdag.

Trouwen maar geen trouwjurk

“Trouwen, maar niet in zo’n traditionele trouwjurk”.

De zoektocht naar bruidsmode voor 40+  50+ of  60+, voor de oudere bruid dus, is niet zo simpel. Misschien heb je alleen een middagfeest, of wil je simpelweg geen duizenden euro’s uitgeven voor je trouwjurk. Ook al trouw je voor de eerste keer als oudere bruid , dan moet je jezelf toch de vraag stellen: wil ik dat wel in zo’n echte bruidsjurk? Maar wat is nu een traditionele trouwjurk en wat niet? Vaar voor dit antwoord uitsluitend op je eigen kompas.
Maar weet: dé facto zijn echte bruidsjurken ontworpen voor jonge bruiden.  Als je op zoek gaat naar bruidsjurken, dan zie je wat ik hiermee bedoel. Een treffende uitspraak van een klant:

“ik wil niet de bruid zijn, maar me wel de bruid voelen”

Goede bruidsmode voor de oudere bruid is schaars.

En nog schaarser is de echte kennis van zaken van diegene die
jou daarbij adviseert. En juist dat eerlijke, oprechte advies, is het allerbelangrijkste.

Als personal stylist van mijn bedrijf Envie Couture, kleed ik al zo’n 30 jaar vrouwen voor een bijzondere dag, waaronder hun trouwdag. En allemaal hebben ze die wens: “geen echte trouwjurk”. En hoe die uitziet is voor iedereen anders. Want elke bruid heeft een eigen persoonlijkheid én een eigen gedachte over haar jurk. Ook erg afhankelijk van het soort feest dat ze geeft.

Vrijblijvend informatief gesprek.

Cécile, your personal stylist
Cécile, your personal stylist

Ik begin daarom altijd met een vrijblijvend informatief gesprek. Zodat ik de bruid leer kennen en zij mij. Hebben we een click, dan varen we samen naar de dé optimale jurk of broekpak voor jou. Dat is een leuke reis,  waar je van kan genieten.

Bel me rustig – 06 12620467 – dan geef ik je met plezier telefonisch meer informatie.  Of we maken een  afspraak  en heffen een glas bubbels alvast op jouw droom-outfit.

Veel geluk
Veel geluk

Dat kan in Maastricht, Woerden of Arnhem.