Reviews oudere bruiden

Blij met de trouw avondjurk die bij haar past

Blij met de trouw avondjurk die bij haar past

Bekijk hier  hun facebook posts.

Complimenten van mijn oudere bruiden, geven mij zeer veel voldoening. Uiteraard. Hier doe je het voor. Maar dat niet alleen. Vrouwen mooi en gelukkig maken voor hun trouwdag of hun tweede huwelijk  is gewoonweg dankbaar werk. Ik voeg iets toe aan de bruidsmarkt, die uitsluitend en alleen gericht is op de jonge bruid. Dus  in deze tijd van reviews en het delen van ervaringen, deel ik deze posts van en door klanten, uiteraard met hun toestemming.

Getrouwd 1 juni. Connie Veldhoven. “Wat een prachtige dag. Veel complimenten gekregen”

Ook als oudere bruid kan je in het wit gaan. Wij ontwerpen geen echte trouwjurken. Meer avondjurken waar je ook in kan trouwen. Bovenstaand voorbeeld en onderstaande foto zijn goede inspiraties.

“Lieve Cécile. Bedankt voor dit kunstwerk”

 

Getrouwd 28 mei 2019.
Suze de Bruyn:
“Het was geweldig. De hele dag door complimenten gekregen over mijn jurk. Bedankt voor je inzet en vakmanschap.”

 

Nanny Loning :Beste Cecile. Nooit gedacht dat ik in het wit zou trouwen. Maar ik heb het toch aangedurfd en voelde me fantastisch in mijn outfit. Heeeel veeeeel complimenten gekregen. Vooral dat dit model zo goed bij mij paste. Dank dat je vooral zo goed naar mij hebt geluisterd en dat heb weten om te zetten in een outfit die mij op het lijf geschreven was.

Compilatie bruiloft Bruid Sanne Vandewall.

hertrouwen
Sanne

Oudrose Frans Chantilly kant japon. Een warme kleur, passend bij een warme klant. De look had ook een “Bohemian touch”, hetgeen haar persoonlijkheid nog meer ondersteunde.

“Ik heb heel wat complimenten gehad over de jurk en een super dag gehad ;). Lieve groet, Sanne Vandewall “Mede dankzij jou een heerlijke dag gehad en me op en top vrouw gevoeld. Door jouw persoonlijke aandacht en oog voor detail voelde ik me bovendien een echte bruid. Dank je wel voor de hele mooie ervaring, lieve Cecile

 

 

Een compliment dat zijn weerga niet kent. Dank je Hannie. Ik publiceer het met trots, onverkort. Want je beschrijft…

Geplaatst door Envie Couture op Zaterdag 1 juli 2017

Complimenten van Tineke van Deursen uit OostzaanAllemaal hartverwarmend deze gelukkige klantenDank je wel,☺☺ mede…

Geplaatst door Envie Couture op Woensdag 12 juli 2017

Ik voel me "Koninklijk" zei de dame in mijn jurk en zo mooi wordt deze japon dan ook. Veel handwerk. Het pure ambacht….

Geplaatst door Envie Couture op Vrijdag 5 mei 2017

Even een traantje. Lief hè, dit berichtje, van een klant die gisteren getrouwd is. Hier doe ik t voor. Dikke zoen Carla…

Geplaatst door Envie Couture op Zondag 19 februari 2017