Huwelijksaanzoek gekregen?

Huwelijksaanzoek

Het huwelijksaanzoek kent verschillende variaties. Van super romantisch tot heel praktisch. En soms heel spontaan . Omdat de zon schijnt of omdat je vandaag bedenkt dat je over 3 weken 5 jaar samen bent. Leuk.  Meteen ja zeggen is het devies. Op korte termijn trouwen wil ook zeggen dat knopen door gehakt moeten worden. Dat is plezierig. En de jurk? Help? Geen paniek, wij van Envie Couture staan voor je klaar. Of dat nu voor overmorgen is of voor over 4 weken. Bij Envie kan alles is het adagium. En zelf ben ik ook daarbij je personal assistent. Geen enkele concessie hoeft aan de jurk gedaan te worden. Mijn team staat altijd klaar voor je. Last minute of met maanden lang de tijd. Voor jou. Ik vind die snelle beslissers ook wel leuk.  Dat past bij het “niet standaard denken”.

korte trouwjurk
trouwbroekpak
broekpak
zomers broekpak

Al 28 jaar denk ik niet standaard. Ik denk niet vanuit “bruidsmode”, maar vanuit “mode om in te trouwen” en dat is toch andere koek. Ook als je op korte termijn trouwt, heb je alle keuze.

droomjurk gezocht

Zelfs de trouwjurk of trouwbroekpak van je dromen. Envie couture doet nooit concessies. Als we ja zeggen, gaan we er ook helemaal voor. Coute que coute!

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitter
Call Now
Directions