hoe lang van tevoren moet je je trouwjurk kopen?

zonnig welkom

Eerst en vooral:
laat je niet gek maken.

laat je niet gek maken.

Bepaal zelf wanneer de tijd rijp is. Leg al die praatjes dat je wel erg laat bent naast je neer.
Die dienen maar één doel. Namelijk je onder druk zetten om nú te kopen.
Allemaal kletskoek.

Cécile Timans, eigenaresse Envie Couture

Cécile Timans, eigenaresse Envie Couture

We kunnen je te allen tijde bedienen omdat wij bij Envie Couture
het hele proces van A tot Z in eigen huis houden en controleren. De tijd die je neemt om je trouwjurk te bestellen is dus jouw persoonlijke zaak. Alleen indien je je de ruimte neemt , als dat kan,  is dat wel zo relaxed voor jezelf. Dat maakt de “reis” naar je bruiloft toe  aangenamer als dat je alles in a hurry  moet plannen.

Trouwt u in het najaar van 2019?

Profiteer van die tijd! Want de reis naar je trouwjurk toe is bij Envie Couture bijna net zo leuk als de trouwdag zelf. Geniet van het uitzoeken, geniet van  alle passessies. Maak er een feestje van. Als je de tijd hebt, neem hem dan ook. Voor mij en mijn bedrijf wel zo handig, dan kunnen we efficiënt plannen en gebruik maken van de “rustige” tijden in het atelier. Als oudere bruid, weet je soms al wat langer vantevoren dat je gaat trouwen. Maar deze mooie gebeurtenis staat niet dagelijks op je netvlies, zoals dat bij jonge bruiden heel vaak wel het geval is. Oudere bruiden relativeren wat meer en denken het komt wel goed met de trouwjurk.  Er zijn zoveel meer mooie dagen. Toch gaat de tijd snel. Daar verbaas ik mezelf ieder jaar weer over. Maanden geleden besteld en plotseling is de dag er. In mijn bedrijf zijn we gewend vooruit te kijken. Op zomerdagen ontvangen we winter bruiden  en andersom.

Trouwdag over 2 maanden?

Geen enkel probleem bij Envie Couture. We kunnen op korte termijn een mooie trouwoutfit maken op maat, maar op langere termijn is erg fijn voor alle partijen. Belt u mij : 0612620467 en we maken op een van de lokatie’ s, eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zodat je onze mogelijkheden leert kennen én ondergetekende, die op haar beurt jou leert kennen en ja, is er een klik, dan gaan we samen een mooie reis  maken naar jouw persoonlijke trouwjurk toe.

Alvast

Proficiat alvast met jullie voornemen te gaan trouwen.
Proficiat alvast met jullie voornemen te gaan trouwen.

zonnig welkom

Contact | Waar

Contact:

je kunt bellen 06. 12620467 voor direkt meer informatie of vul het onderstaande kontaktformulier in.