Trouw-broekpak in soepele stof.

bruidsbroekpak

bruidsbroekpak in chiffon met kant

bruidsbroekpak in chiffon met kant

bruidsbroekpak om in te trouwen
bruidsbroekpak om in te trouwen
trouwbroekpak met sleep.
trouwbroekpak met sleep.

Het bruidsbroekpak waarin je trouwt.

Als je in het bootje stapt, dan is een bruidsbroekpak wel lekker comfortabel. Maar houd het wel elegant. Daarom heeft Envie Couture geen standaard blazer(broek)pakken om in te trouwen. Want die draag je altijd al. Die kun je ook overal kopen en daarin onderscheid je je zeker niet van de andere gasten.
Sterker nog. De kans is niet denkbeeldig dat je onder je gasten
jouw (trouw)broekpak tegenkomt.

apart trouwbroekpak
apart trouwbroekpak

Bruidsbroekpak
Op en top vrouwelijk

Een broekpak om in te trouwen.
Veel vrouwen,  willen niets liever dan een broekpak als trouwoutfit. “Ik draag altijd een broek, waarom dan nu een jurk?” is het veel gehoorde argument. En gelijk heb je. Vooral jezelf blijven is mijn adagium. En broeken kunnen zo vrouwelijk zijn.  Dat hoeven echt geen ” halve mannenpakken” te worden.  Integendeel.

trouwbroekpak rood met afneembare sleep
trouwbroekpak rood met afneembare sleep

Feestelijk trouw broekpak

Zeker in dit huidige modetijdperk, waarin soepele stoffen een belangrijke rol spelen. Zowel in de avondjurken als in de broekpakken. Zijden chiffons in diverse magnifique kleuren, maken dat je hart sneller gaat kloppen. Een bruidsbroekpak waarin je gezien wilt worden, bestaat dus.

Bruidsbroekpak
De speciale wedding twist

Met het aparte design, de mooie stoffen en de bijzondere make onderscheiden de bruidsbroekpakken van Envie Couture zich van al de andere broekpakken die in de gewone mode te koop zijn. In een broekpak van Envie Couture zie je in één oogopslag wie er de bruid is.
De speciale wedding twist, zoals bijvoorbeeld een sleep, die we meestal alleen voor op de trouwdag zelf aanbrengen haal je er, als je dat wilt, op een eenvoudige manier van af.

trouwbroekpak
trouwbroekpak

Naar jouw wens op maat gemaakt.

Wil je een wijde broek? Of juist een smalle pantalon. Wil je een sleep of juist niet. een mooie top met lange mouwen? Of korte mouwen Ieder ontwerp van onze collectie kunnen we aanpassen naar jouw wensen.
Uiteraard vergezeld van een uitstekend styling- en kleur advies. Wij lossen alles voor je op.
Het enige wat we  NIET  DOEN is een outfit maken van een plaatje dat je ergens gevonden hebt op internet. 
Wij werken uitsluitend vanuit de basismodellen/collectie die wij hebben. Zo voorkomen wij extra kosten voor jou. 

trouwbroekpak met handbeschilderde tuniek
trouwbroekpak met handbeschilderde tuniek

Bruidsbroekpakken in chiffon zijde

De trend van chiffon bruidsbroekpakken zet zich door.
Zeker iets voor de oudere bruid. Zo veel vlotter, pittig, jonger ook vaak. Beweegt lekker makkelijk en is toch op en top vrouwelijk, zeker met een zeer wijd vallende broek, zoals je op deze plaatjes ziet. We kunnen ze in alle vormen maken. En alle combinaties zijn mogelijk in waanzinnig vele kleuren. Laat je adviseren. Met plezier sta ik je ter zijde om alle mogelijkheden te laten zien.

bruids broekpak
bruids broekpak

Broekpak om in te trouwen in soepel vallend materiaal

Zijde een natuurlijk materiaal. Licht aanvoelend,  comfortabel, bij warm en wat kouder weer. Genoeg argumenten om te kiezen voor een super vrouwelijk broekpak.  Met een bovenlijfje van kant. Een jasje of stola voor als het frisser is. Enfin, eindeloze mogelijkheden. Allemaal toegespitst op jouw type, jouw figuur en passend bij jullie trouwdag. Maar dat  moet je komen ervaren. Dat is met een plaatje niet uit te drukken. Zo’n chiffon moet je voélen,  moet je aandoen, moet je zien

trouw broekpak lichtblauw
trouw broekpak grijs blauw met sleepdelen.
broekpak voor 2e huwelijk
broekpak voor 2e huwelijk. Zonder sleepdelen.
bruidsbroekpak
bruidsbroekpak in chiffon zijde. In verschillende kleuren leverbaar.

bruidsbroekpak in oudroze

bruidsbroekpak in oudroze

Stoere bruidsbroekpakken

een specialiteit van Envie Couture.
Stoer en toch vrouwelijk zijn onze bruidsbroekpakken. De oudere bruid kiest vaak voor een gekleurd broekpak. En kleurrijke stoffen , dat is heerlijk om mee te werken. Dat kan in zijde, satijn, of chiffon zijde.

trouwbroekpak in rode zijde
trouwbroekpak in rode zijde
trouw broekpak in robijnrode organza
trouw broekpak in robijnrode organza

Luxe trouw broekpakken voor je tweede huwelijk.

De ene oudere bruid vindt een trouw broekpak in  zijde luxe, de andere bruid wil voor de avond een toevoeging. Een bustier in kant met veel steentjes. Weer een andere bruid gaat voor een bruids broekpak in een mooie zijde satijn  met  een smaakvol, luxe detail.  Smaken verschillen zeer.
Bij Envie kan je al je wensen kwijt. Wij kunnen alle dromen invullen. Wat trouw broekpakken betreft, dan wel.

trouw broekpak met sleep in zijde
trouw broekpak met sleep in zijde

Bruidsbroekpak in kleur

Envie Couture staat bekend om het bijzondere gebruik van kleur. Kleuren die bij de persoon in kwestie horen. En de goede kleur kiezen bij elke persoon is een apart vak. Zeker ook bij een oudere bruid kan de kleur een belangrijk issue zijn. Waar bij de ene bruid een bv. beige kleur ophaalt , verschraalt dat bij de andere bruid. Complete analyses en wetenschappen bestaan hiervan.

KRACHT VAN KLEUR.
Cécile Timans, de styliste van Envie Couture, is al jaren actief in Nederland als kleur- en imago-consultant .
Essentieel is dat de kleur(en)  accorderen met je. Je staat dan volledig in je kracht. En dat straalt zelfverzekerdheid uit. Een kleur kies je niet alleen op gevoel maar ook na een grondige kleur analyse.

Bruidsbroekpak op maat gemaakt.

Hoe luxe kan je het hebben? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Wil je liever een smalle broek of toch die wijde fladder pantalon in chiffon. Je top met een mouw, kort, lang. Of toch  beter een kanten vestje. Net wat feestelijker voor de avond. En dat kant mag dat glitteren of juist niet. Enfin er zijn zoveel mogelijkheden. Indien je met mij zaken gaat doen, laat ik je alle mogelijkheden zien. Zodat je je dat kan voorstellen. 
Enfin, maak eerst even een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek en als je dan enthousiast wordt, maken we een 2e afspraak om de echte keuze te maken.

Kontakt

Wil je direct meer weten?
Bel en je krijgt mij direct aan de lijn: 06.12620467 of stuur een mail, graag met je telefoonnummer, naar info@envie.nl