Reviews oudere bruiden

Bekijk hier  hun facebook posts.

Complimenten van mijn oudere bruiden, geven mij zeer veel voldoening. Uiteraard. Hier doe je het voor. Maar dat niet alleen. Vrouwen mooi en gelukkig maken voor hun trouwdag of hun tweede huwelijk  is gewoonweg dankbaar werk. Ik voeg iets toe aan de bruidsmarkt, die uitsluitend en alleen gericht is op de jonge bruid. Dus  in deze tijd van reviews en het delen van ervaringen, deel ik deze posts van en door klanten, uiteraard met hun toestemming.

Genieten van dit mooie compliment. Dank Diana Megens – van Olderen
“Lieve Cecile,
Alle credits naar jou voor mijn trouwjurk, die ik gisteren met trots heb gedragen. Ontelbare complimenten voor jouw vakmanschap. We hebben een prachtige dag gehad🥰

 

Moeder van de bruid gekleed in zuiver zijde chiffon goud/oranje

Ouders van de bruid. De moeder gekleed in prachtig kobaltblauw.

 

Paars en knalroze. Vrolijke combinatie.
“Veel complimenten. En het was een mooi proces naar ’t eindresultaat. Bedankt voor ’t fijne kontakt.”
Dank Magda Brandts🌹

Vanmiddag gaven Gineke en Herm elkaar het JA-woord in aanwezigheid van ruim 100 gasten in de altijd sfeervolle Bronckhorsthoeve. ❤️

Wat een prachtig bruidspaar. De bruidegom ziet er mooi uit. Maar ik ben echt helemaal onder de indruk van de prachtige “robe” van de bruid ❤️
Beste Gineke en Herm, het was een eer om jullie “babs” te mogen zijn. En ik wens jullie samen heel veel geluk, liefde en plezier toe. ❤️

Trouwjurken voor de oudere bruid hoeven niet saai te zijn.

Getrouwd 8 januari 2022.
Na een paar keer uitgesteld te hebben.
Lieve Tineke Rozendal. Wat was je mooi.😍
Pittig en vrouwelijk.

Getrouwd. 18 februari 2022.
Wat ’n plaatje 😍
Styling tot in de finesses.
Inspiratie : Dior fifties
Kompliment:
“onze trouwdag is geheel naar wens verlopen. Met onze dierbaren. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn trouwjurk en krijg ze nog steeds.
De reacties op de kleur en de zwierige rok zijn nog steeds erg leuk.
Nogmaals dankjewel dat de jurk binnen de relatief korte tijd is gerealiseerd.”

 

Sylvia.



40 plus bruid Irene
40 plus bruid Irene “Het was een geweldige dag, dankzij de creatie van Cécile Timans”

Moeder van de bruid Janneke Rats-Lucardie

Moeder van de bruid Janneke Rats-Lucardie

“Het is niet onder woorden te brengen de trouwdag van onze jongste dochter gisteren in het bos in Leusden. Met dank aan de Mof in Leusden, Envie couture Cécile Timans die mijn prachtige outfit maakte waar ik zoveel complimenten voor ontving. Alle mensen die deze dag onvergetelijk maakten. Janneke Rats Lucardie.”

Getrouwd 10-10-20Annelies van Schie."Lieve Cecile, wat was het een topdag , ik zal binnenkort nog meer foto's sturen….

Geplaatst door Envie Couture op Zondag 11 oktober 2020

Getrouwd 18 september.Anke Peters"Dank je wel Cecile! Het wordt en ís al een prachtig le dag!! Ik app je nog mooie foto’s door."Aldus hierbij.

Geplaatst door Envie Couture op Zondag 11 oktober 2020

Een fles per post?Als dank voor 't werk wat wij met zoveel plezier deden. Dank Floor. Wij drinken hem op jullie geluk??

Geplaatst door Envie Couture op Woensdag 23 september 2020

Gisteren getrouwd. Marieke van Burken.De blijheid straalt ervan af. Het was 'n genoegen met je te werken. ?Heb ontzettend veel complimentjes gehad over de jurk?

Geplaatst door Envie Couture op Woensdag 23 september 2020

Compliment en poëzie. 2 dingen waar ik blij van wordt. Dank Tineke Rozendal, het was 'n genoegen. Op naar een virusvrije bruiloft volgend jaar.

Geplaatst door Envie Couture op Woensdag 12 augustus 2020

Niks aan toe te voegenDank lieve Erica. Mooie kleding maakt gelukkig. Ik raak er steeds meer van overtuigd. ?

Geplaatst door Envie Couture op Zaterdag 22 augustus 2020

 

Gisteren getrouwd??"Dank je wel Cecile, we hebben een geweldige dag gehad, heel veel mooie reacties op onze kleding!?"Hoe gelukkig en mooi kan je mensen maken met kleding. ?

Geplaatst door Envie Couture op Zondag 12 juli 2020

Getrouwd op de warmste dag van dit jaar. Vrijdag 26 juni. 33 gr. Dan is alles warm. Place to be: de Oranjerie Hydepark…

Geplaatst door Envie Couture op Zondag 28 juni 2020

2e huwelijk
2e huwelijk

Blij met de trouw avondjurk die bij haar past

Blij met de trouw avondjurk die bij haar past

Getrouwd 1 juni. Connie Veldhoven. “Wat een prachtige dag. Veel complimenten gekregen”

witte trouwjapon oudere bruid
witte trouwjapon oudere bruid
witte-trouwjurk-oudere-bruid
witte-trouwjurk-oudere-bruid

Ook als oudere bruid kan je in het wit gaan. Wij ontwerpen geen echte trouwjurken. Meer avondjurken waar je ook in kan trouwen. Bovenstaand voorbeeld is een goede inspiratie.

 

“Lieve Cécile. Bedankt voor dit kunstwerk”

 

Getrouwd 28 mei 2019.
Suze de Bruyn:
“Het was geweldig. De hele dag door complimenten gekregen over mijn jurk. Bedankt voor je inzet en vakmanschap.”

 

Nanny Loning :Beste Cecile. Nooit gedacht dat ik in het wit zou trouwen. Maar ik heb het toch aangedurfd en voelde me fantastisch in mijn outfit. Heeeel veeeeel complimenten gekregen. Vooral dat dit model zo goed bij mij paste. Dank dat je vooral zo goed naar mij hebt geluisterd en dat heb weten om te zetten in een outfit die mij op het lijf geschreven was.

Compilatie bruiloft Bruid Sanne Vandewall.

hertrouwen
Sanne

Oudrose Frans Chantilly kant japon. Een warme kleur, passend bij een warme klant. De look had ook een “Bohemian touch”, hetgeen haar persoonlijkheid nog meer ondersteunde.

“Ik heb heel wat complimenten gehad over de jurk en een super dag gehad ;). Lieve groet, Sanne Vandewall “Mede dankzij jou een heerlijke dag gehad en me op en top vrouw gevoeld. Door jouw persoonlijke aandacht en oog voor detail voelde ik me bovendien een echte bruid. Dank je wel voor de hele mooie ervaring, lieve Cecile

 

 

Een compliment dat zijn weerga niet kent. Dank je Hannie. Ik publiceer het met trots, onverkort. Want je beschrijft…

Geplaatst door Envie Couture op Zaterdag 1 juli 2017

Complimenten van Tineke van Deursen uit OostzaanAllemaal hartverwarmend deze gelukkige klantenDank je wel,☺☺ mede…

Geplaatst door Envie Couture op Woensdag 12 juli 2017

Ik voel me "Koninklijk" zei de dame in mijn jurk en zo mooi wordt deze japon dan ook. Veel handwerk. Het pure ambacht….

Geplaatst door Envie Couture op Vrijdag 5 mei 2017

Even een traantje. Lief hè, dit berichtje, van een klant die gisteren getrouwd is. Hier doe ik t voor. Dikke zoen Carla…

Geplaatst door Envie Couture op Zondag 19 februari 2017