Kanten trouwjurk gekleurd

Een gekleurde kanten trouwjurk is de ultieme trouwjurk.  Kant maakt je gekleurde trouwjurk  méér luxe. Wij hebben veel keuze in kleur. Maar ook  in gekleurd kant.  Mag je ook verwachten van ons. In een kleurrijke kanten trouwjurk  of broekpak met een kanten vestje of kanten detail voel je je  écht de bruid. Veel oudere bruiden kiezen voor kant. In diverse kleuren. Het voordeel is dat je een kanten vest of top nog altijd een keer kan doordragen.  Kant is erg feestelijk en onderscheidt je van je gasten.

Kanten trouwjurk gekleurd.

Je hebt kant met parels en kraaltjes, zie foto’s. Dit kant moet veelal met de hand verwerkt worden.  En valt daardoor in de duurdere prijsklasse.
trouwjurk laten makenoud rose kant

Kanten trouwjurk laten maken . Oud rose parel kant  met de hand verwerken

broekpak voor 2e huwelijk
broekpak voor 2e huwelijk

En er is kant dat met de machine verwerkt kan worden. Zie bovenstaande foto. Nochtans moet er goed gekeken worden bij de verwerking naar het patroon in de kantsoorten. En daardoor is ook dit kant bewerkelijk.

trouwjurk 50 plus met kanten lijfje
trouwjurk 50 plus met kanten lijfje

Kant is en blijft een prachtig product.  Met veel plezier kies ik de goede kantsoort samen met je uit. Het moet goed voelen. Dat is het belangrijkste.

              

 

Bel (06 126 20 467) of mail (info@envie.nl / Cécile Timans), dan krijg je nu al antwoord op je vragen over kantsoorten , kleuren en prijzen.
Je kunt ook een kennismaking- afspraak maken, dan kan je vele  kantsoorten daadwerkelijk zien.

Meer over kant en inschrijving lezing over kant.

klik dan op deze link – kant is luxe  en laat je meevoeren in de wereld van kant.