Bruidsmoedermode

bruidsmoedermode
bruidsmoedermode

Bruid- of bruidegoms moeder in 2024?
Kom dan toch alvast kennismaken.

Plan alvast  je kennismakingsafspraak in. Dat duurt een klein uurtje maar is wel waardevol voor je verdere denken.

Bruidsmoedermode, aparte feestelijk mode voor bruidsmoeder en bruidegomsmoeder

Envie Couture dé specialist in feestelijke bruidsmoedermode. Al 36 jaar. Geen tuttige pakjes  maar  aktuele bruidsmoedermode, aparte en  feestelijke mode voor bruidsmoeder en bruidegomsmoeder.
Het aanbod in de modezaken,  ook de exclusieve,  is niet gericht op feestelijke mode.  Het is té dagelijks, té gewoon.
Want als je dochter of zoon trouwt wil je iets bijzonders, toch?

Prijzen.

Wij maken maatwerk.  En hele mooie ontwerpen. Echt bijzonder dus en iedere outfit is uniek. Toegesneden op jouw persoon.
Daar hangt een prijskaartje aan.
Bruidsmoeder mode doet in mijn bedrijf qua prijs niet onder voor de trouw-outfits. Oftewel die prijzen zijn vrijwel gelijk. Kijk maar op de pagina trouw- of feestelijke outfit laten maken en prijzen.

Aanbod bruidsmoedermode is om te huilen.

Als ik in de winkels of op het net bruidsmoedermode bekijk, vraag ik me altijd weer opnieuw af, waarom worden we toch in die stijve jurkjes met jasjes combinatie’ s geduwd? Is er geen andere fantasie? De bruidsmoeders van tegenwoordig zijn vlotte vrouwen die volop actief zijn en voor die dag mooi en apart willen uitzien, zonder zichzelf te verliezen.  Maar op de een of andere manier lukt dat maar niet in de gewone modezaken, ook niet  in de exclusievere zaken. De mode is óf te jong óf te oubollig . Ook vaak te kort, geen mouwen, te synthetische materialen (want die overgang hè) en last but not least, niet gericht op de veranderde fysiek van de vrouw van 50, 60 of 70 plus.

bruidsmoeder japon met voile jasje
bruidsmoeder japon met voile jasje

Regelmatig geef ik workshops over hoe je slanker te kleden en meer naar je leeftijd, zonde truttig te worden.
Als styliste lever ik je maatwerk. Letterlijk en figuurlijk. Geen standaard stijf gedoe maar leuke jurken, in voile of rok en top of broekpakken en andere outfits, toegesneden op jouw persoon, type en het soort feest. Op jouw maat gemaakt in de kleur die bij je past. Wat wil je nog meer? Feest voor jouw dochter of zoon én feest voor jou als bruidsmoeder of bruidegomsmoeder.

navy blauwe broek met kanten tuniek voor moeder van de bruid
navy blauwe broek met kanten tuniek voor moeder van de bruid

Moeder van de bruid in jurk of broekpak met cachecoeur

Moeders van de bruid en bruidegom  kiezen graag voor een jurk, maar steeds meer ook voor een broekpak in een feestelijke stof.
Aangevuld met een stola of cachecoeur.
Want daarmee kan je ‘s avonds  het (formele) jasje verwisselen.

stola jasje
stola jasje

Uiteraard kun je ook kiezen voor een avondjurk, een cocktailjurk, een korte feestelijke jurk of pakje.

Perfekte combinatie.

Dat zie je op onderstaande foto. Een combinatie in zijde blauw fuchsia, met bijpassende organza stola, jasje en schoenen. Zeer geschikt voor een wat chiquere avond.

bruidsmoedermode
bruidsmoedermode

En het leuke is dat je de stola jasjes of tops nog een keer kan dragen maar dan weer anders gestyled. Heel vlot met een jeans of met een eenvoudige basisjurk.  Of je laat de lange rok korter maken. Is ook duurzaam, dat past in deze tijd. Een uitspraak van mijn favorite ontwerpster Vivienne Westwood.(RIP 2022)

Koop minder,maar kies beter
Koop minder, maar kies beter en draag het ook door.

Bij Envie Couture kan alles. Ik denk met plezier met je mee. Niet alleen voor de bruiloft , maar ook voor erna. Maar laat je eerst en vooral mooi aankleden voor die bijzondere dag. Gun je dat. Laat je een keer verwennen. Je personal stylist staat klaar voor je.

Cécile Timans, ontwerper en specialist in trouwmode voor de oudere bruid
Cécile Timans, ontwerper en specialist in trouwmode voor de oudere bruid. En feestelijke mode.

Ook als bruids- of bruidegomsmoeder wil je exclusiviteit:
geen andere gast in hetzelfde tegenkomen.

Als je als bruidsmoeder of moeder van de bruidegom kiest voor de aparte en stijlvolle gelegenheidsmode van Envie Couture,
dan weet je één ding zeker:
je zult jouw creatie  nergens in een normale modezaak, hoe exclusief ook, aantreffen, laat staan er een andere gast in tegenkomen..

Alleen een stola of bolerojasje nodig?

Ook dat is mogelijk bij Envie Couture. Wij kunnen ons voorstellen dat je ergens in een andere winkel een jurk of combinatie hebt gekocht, waarbij je een aparte stola zoekt of een jasje. Wij hebben dan nog iets heel bijzonders voor je. Een cache-coeur, gemaakt in zijde organza. Onderstaand treft je diverse varianten aan. Je kunt deze werkelijk met alles combineren. Ook na de bruiloft.

Bruidsmoedermode. Stolajasje in zijde organza met mouwen en schootje € 395
Bruidsmoedermode. Stolajasje in zijde organza met mouwen en schootje .
Bruidsmoedermode. Cachecoeur-donkerblauw met mouwen vanaf € 295
Bruidsmoedermode. Cachecoeur-donkerblauw met mouwen.
Stolajasje in zwarte organza
Stolajasje in zwarte organza

Wij kunnen je deze leveren in zeer veel kleuren en uitvoeringen.

Sieraden, passend bij de stola’s of cache-coeurs.

De colliers die je ziet, maakt onze goudsmid van halfedelstenen. Helemaal passend in de kleur van de stola’s .  En zo maak je het plaatje compleet.

Bruidsmoedermode Maastricht, Den Haag, Utrecht, Arnhem. Aparte feestelijk mode voor bruidsmoeder en bruidegomsmoeder. Voor meer informatie kunt je bellen: 0612620467. Je krijgt mij direkt aan de lijn. Of ga van hier direct naar de contact pagina contact Envie Couture

Blijf altijd jezelf.