trouw avondjurk oudere bruid

Alternatieve bruidsjurk

Een alternatieve bruidsjurk

De oudere bruid die op zoek is naar een alternatieve bruidsjurk zoekt meestal een lossere stijl dan een avondjurk of cocktailjurk
Deze alternatieve trouwjurken vind je niet
in de traditionele bruids- of modezaken.

alternatieve ,eigenzinnige bruidsmode
alternatieve ,eigenzinnige bruidsmode
alternatieve trouwjapon
alternatieve trouwjapon

Fantasie en vertrouwen

Dat kan ook niet, daar deze stijl van trouwjurken heel veel fantasie vergt, zowel van de klant als van de ontwerper. Alternatieve bruidsmode is een breed begrip.
Want wat bedoel je met alternatief?
Anders?  Losser?
Denk aan alternatief niet meteen aan de hippiestijl, jaren zeventig, maar denk meer aan andere stoffen, andere motieven, andere vormen, of geborduurde stoffen.

Bohemian stijl.

Bohemian trouwmode is s vaak kleurrijk. Leuke prints, kantjes en bandjes. Grappige combinaties. Trouwmode met een knipoog. Geen alledaagse combinaties.  Maar toch een stijl die kort bij jezelf staat.

En dat vergt inzicht in je type, je denken, je feest. Als stylist doe ik niet anders als kijken en luisteren. In mijn hoofd vormen zich dan beelden. Die projecteer ik op de dame in kwestie. Dat doe ik niet letterlijk maar met voorbeeld modellen of lappen stof. Om de klant een zo’n goed mogelijk beeld te geven. Soms geven de oudere bruiden mij ook carte blanche, omdat ze merken dat ik op hun denklijn en fantasie beeld zit. En vertrouwen hebben dat het allemaal goed komt

alternatieve trouwjurk
alternatieve trouwjurk

Bruiloft in de tuin.

Alternatieve trouwmode, Bohemian  trouwjurken, zijn bij uitstek geschikt voor de bruid die haar feest in de eigen tuin houdt.

trouwfeest in de tuin
trouwfeest in de tuin

Alternatieve bohemian trouwjurken.

Deze zien er bij Envie Couture geheel anders uit, dan de gebruikelijke veertjes en franjes jurken, liefelijk gestyled in het bloemenveld.

trouw avondjurk oudere bruid
alternatieve trouwjurk  oudere bruid

Vrijblijvend kontakt.

Kom gezellig ‘n keer kennis maken. Geheel vrijblijvend. In een van onze prachtige lokaties, waar we regelmatig onze klanten ontvangen.