Bruidsmoedermode

bruidsmoedermode
bruidsmoedermode

Aparte feestelijk mode voor bruidsmoeder en bruidegomsmoeder

Bruidsmoedermode die net dat aparte heeft.
Maar hoe moeilijk is dát.
Want soms heb je diverse sferen binnen één dag.
Daar komt bij dat het aanbod in de modezaken,  ook de exclusieve,  niet ingericht is op feestelijke mode.  Het is té dagelijks, té gewoon.
Want als je dochter of zoon trouwt wil je toch iets bijzonders.

Voor die dag kiezen we graag voor een jurk met jasje uitgevoerd in
een feestelijke stof eventueel aangevuld met een
stola of cachecoeur. 
Want daarmee kan je ‘s avonds  het (formele) jasje verwisselen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een avondjurk, een cocktailjurk, een korte feestelijke jurk of pakje.

Ook als bruids- of bruidegomsmoeder wil je exclusiviteit

Als je als bruidsmoeder of moeder van de bruidegom kiest voor de aparte en stijlvolle gelegenheidsmode van Envie Couture,
dan weet je één ding zeker:
je zult jouw creatie  nergens in een normale modezaak, hoe exclusief ook, aantreffen.

mode voor de moeder van bruid
mode voor de moeder van bruid

Als bruids- of bruidegomsmoeder wil je maatwerk

Het andere probleem is dat in de gewone modezaken, ook in de exclusieve, de mode óf te jong óf te oubollig is. Ook vaak te kort, geen mouwen, te synthetische materialen (want die overgang hè)
en last but not least, niet gericht op de veranderde fysiek van de vrouw van 50 of 60 plus.  Regelmatig geef ik workshops over hoe je slanker te kleden; meer naar je leeftijd.

Dat is het fijne van mijn bedrijf.  Als styliste lever ik je maatwerk. Letterlijk en figuurlijk. Geen standaardjurken maar leuke pakjes, broekpakken en andere outfits, toegesneden op jouw persoon, type en het soort feest. Op jouw maat gemaakt in de kleur die bij je past. Wat wil je nog meer? Feest voor jouw dochter of zoon én feest voor jou als bruidsmoeder of bruidegomsmoeder.

de nieuwe stola
de nieuwe stola