Bruidsbroekpak gekleurd

Stoere bruidsbroekpakken
een specialiteit van Envie Couture.

Stoer en toch vrouwelijk zijn onze bruidsbroekpakken. De oudere bruid kiest vaak voor een gekleurd broekpak. En kleurrijke stoffen ,  dat is heerlijk om mee te werken. dat kan in zijde, satijn, of chiffon zijde.

De trend van 2018, chiffon bruidsbroekpakken.

Zeker iets voor de oudere bruid. Zo veel vlotter, pittig, jonger ook vaak.  Vooral als je een tuinfeest houdt of aan het strand trouwt. Beweegt lekker makkelijk en is toch op en top vrouwelijk, zeker met een zeer wijd vallende broek, zoals je op deze plaatjes ziet. We kunnen ze in alle vormen maken, En alle combinaties zijn mogelijk in waanzinnig vele kleuren. Laat je adviseren. Met plezier sta ik je ter zijde om alle mogelijkheden te laten zien.

trouwbroekpak in rode chiffon met een gouden gloed
voile trouwbroekpak in nachtblauwe chiffon.
Broekpak in koraalrode chiffon

Envie Couture staat bekend om het bijzondere gebruik van kleur. Kleuren die bij de persoon in kwestie horen. En de goede kleur kiezen bij elke persoon is een apart vak. Zeker ook bij een oudere bruid kan de kleur een belangrijk issue zijn.  Waar bij de ene bruid een bv. beige kleur ophaalt , verschraalt dat bij de andere bruid.Complete analyses en wetenschappen bestaan hiervan.
Cécile Timans, de styliste van Envie Couture, is al jaren actief in Nederland als  kleurconsultant (kijk ook maar eens op onze aparte website www.thewinnersimage.nl).
Essentieel is dat de kleur(en) volledig accorderen met de draagster.
Kies dus met een gerust hart voor kleur.

 

Onze combinaties zijn apart. Zeker niet alledaags. Onze broekpakken vind je nergens. Over ieder detail wordt nagedacht. Dat is liefde voor ons ambacht. Dat is te voelen  en dat is te zien. Wil je dit graag zelf komen ervaren? Bel effe: 06 12620467 en je krijgt mij direkt aan de lijn.

Chiffon zijde in changeant of in uni kleuren.

Onze zachte zijden chiffons komen van de beste fabrikant van West Europa. Dat zeggen zij van zichzelf natuurlijk. Want het is een Engels huis. Maison Bertrand. Ik werk al 25 jaar samen met ze, want ze zijn echt de beste.

Toch liever een bruidsbroekpak in een toon van wit?

bruidsbroekpak wit
bruidsbroekpak wit