trouwpak in linnen

Bruidsbroekpak gekleurd

Bruidsbroekpak gekleurd,
een specialiteit van Envie Couture.

Een bruidsbroekpak gekleurd? Nog eigenzinniger als trouwen in een wit broekpak. De oudere bruid kiest vaak voor een gekleurd broekpak. En kleurrijke stoffen ,  dat is heerlijk om mee te werken.

De trend van 2017  voile  trouwbroekpakken.

Zeker iets voor de oudere bruid. Zo veel vlotter, pittig, jonger ook vaak.  Vooral als je een tuinfeest houdt. Beweegt lekker makkelijk.

trouwbroekpak in rode chiffon met een gouden gloed
voile trouwbroekpak in nachtblauwe chiffon.
Broekpak in koraalrode chiffon

Envie Couture staat bekend om het bijzondere gebruik van kleur. Kleuren die bij de persoon in kwestie horen. En de goede kleur kiezen bij elke persoon is een apart vak. Zeker ook bij een oudere bruid kan de kleur een belangrijk issue zijn.  Waar bij de ene bruid een bv. beige kleur ophaalt , verschraalt dat bij de andere bruid.Complete analyses en wetenschappen bestaan hiervan.
Cécile Timans, de styliste van Envie Couture, is al jaren actief in Nederland als  kleurconsultant (kijk ook maar eens op onze aparte website www.thewinnersimage.nl).
Essentieel is dat de kleur(en) volledig accorderen met de draagster.
Kies dus met een gerust hart voor kleur.

Maar ook onze combinaties zijn apart. Zeker niet alledaags. Onze broekpakken vind je nergens. Over ieder detail wordt nagedacht. Dat is liefde voor ons ambacht. Dat is te voelen  en dat is te zien.

Broekpak

Wil je dit graag zelf komen ervaren? Bel effe: 06 12620467 en je krijgt mij direkt aan de lijn.

Toch liever een bruidsbroekpak in een toon van wit?

 

Facebooktwitter
Call Now
Directions