Bruidsbroekpak

Bruidsbroekpak
Het broekpak waarin je trouwt

Als je dan toch in het bootje stapt, dan is een
bruidsbroekpak wel lekker comfortabel. Maar houd het wel elegant.Daarom heeft Envie Couture geen standaard blazer(broek)pakken om in te trouwen. Want die draag je altijd al.
Die kun je ook overal kopen en daarin onderscheid je je zeker niet van de andere gasten.
Sterker nog. De kans is niet denkbeeldig dat je onder je gasten
jouw pak tegenkomt.

trouwbroekpak
trouwbroekpak

Bruidsbroekpak
Op en top vrouwelijk

Een broekpak en trouwen gaan prima samen.
Veel vrouwen,  willen niets liever dan een broekpak als trouwoutfit.

“Ik draag altijd een broek, waarom dan nu een jurk?” is het veel gehoorde argument. En gelijk heb je. Vooral jezelf blijven is mijn adagium. En broeken kunnen zo vrouwelijk zijn.  Dat hoeven echt geen ” halve mannenpakken” te worden.  Integendeel. Zeker in dit huidige modetijdperk, waarin soepele stoffen een belangrijke rol spelen. Zowel in de avondjurken als in de broekpakken. Chiffons in wit of  in diverse magnifique kleuren, maken dat je hart sneller gaat kloppen. Een bruidsbroekpak waarin je gezien wilt worden.
Bestaat dus.

bruidsbroekpak in chiffon met kant
bruidsbroekpak in chiffon met kant

Bruidsbroekpak
De speciale wedding twist

Met het aparte design, de mooie stoffen en de bijzondere make onderscheiden de bruidsbroekpakken van Envie Couture zich van al de andere broekpakken die in de gewone mode te koop zijn. In een broekpak van Envie Couture zie je in één oogopslag wie er de bruid is.
De speciale wedding twist, zoals bijvoorbeeld een sleep, die we meestal alleen voor op de trouwdag zelf aanbrengen haal je er, als je dat wilt, op een eenvoudige manier van af.

trouwbroekpak met (af te nemen) sleep.
trouwbroekpak met (afneembare) sleep.
trouwbroekpak-met-sleep
trouwbroekpak-met-sleep

Bruidsbroekpakken
In chiffon

Soepel vallend, licht aanvoelend, comfortabel.
Zijde een natuurlijk materiaal. Genoeg argumenten om te kiezen voor een super vrouwelijk broekpak.  Met een bovenlijfje van kant. Een jasje of stola voor als het frisser is. Enfin, eindeloze mogelijkheden. Allemaal toegespitst op jouw type, jouw figuur en passend bij jullie trouwdag.

trouwbroekpak
trouwbroekpak

Maar dat  moet je komen ervaren. Dat is met een plaatje niet uit te drukken. Zo’n chiffon moet je voélen,  moet je aandoen, moet je zien. lees meer over dé chiffon bruidsbroekpakken.

Contact: 06  126 20 467 | mail  info@envie.nl