trouwbroekpak in chiffon

Bruidsbroekpak

Het bruidsbroekpak waarin je trouwt.

Als je in het bootje stapt, dan is een bruidsbroekpak wel lekker comfortabel. Maar houd het wel elegant. Daarom heeft Envie Couture geen standaard blazer(broek)pakken om in te trouwen. Want die draag je altijd al. Die kun je ook overal kopen en daarin onderscheid je je zeker niet van de andere gasten.
Sterker nog. De kans is niet denkbeeldig dat je onder je gasten
jouw pak tegenkomt.

Bruidsbroekpak
Op en top vrouwelijk

Een broekpak en trouwen gaan prima samen.
Veel vrouwen,  willen niets liever dan een broekpak als trouwoutfit.

“Ik draag altijd een broek, waarom dan nu een jurk?” is het veel gehoorde argument. En gelijk heb je. Vooral jezelf blijven is mijn adagium. En broeken kunnen zo vrouwelijk zijn.  Dat hoeven echt geen ” halve mannenpakken” te worden.  Integendeel. Zeker in dit huidige modetijdperk, waarin soepele stoffen een belangrijke rol spelen. Zowel in de avondjurken als in de broekpakken. Chiffons in wit of  in diverse magnifique kleuren, maken dat je hart sneller gaat kloppen. Een bruidsbroekpak waarin je gezien wilt worden.
Bestaat dus.

bruidsbroekpak in chiffon met kant
bruidsbroekpak in chiffon met kant

Bruidsbroekpak
De speciale wedding twist

Met het aparte design, de mooie stoffen en de bijzondere make onderscheiden de bruidsbroekpakken van Envie Couture zich van al de andere broekpakken die in de gewone mode te koop zijn. In een broekpak van Envie Couture zie je in één oogopslag wie er de bruid is.
De speciale wedding twist, zoals bijvoorbeeld een sleep, die we meestal alleen voor op de trouwdag zelf aanbrengen haal je er, als je dat wilt, op een eenvoudige manier van af.

trouwbroekpak met (af te nemen) sleep.
trouwbroekpak met (afneembare) sleep.
trouwbroekpak-met-sleep
trouwbroekpak-met-sleep

Bruidsbroekpakken in chiffon.

De trend van 2018, chiffon bruidsbroekpakken.
Zeker iets voor de oudere bruid. Zo veel vlotter, pittig, jonger ook vaak. Beweegt lekker makkelijk en is toch op en top vrouwelijk, zeker met een zeer wijd vallende broek, zoals je op deze plaatjes ziet. We kunnen ze in alle vormen maken, En alle combinaties zijn mogelijk in waanzinnig vele kleuren. Laat je adviseren. Met plezier sta ik je ter zijde om alle mogelijkheden te laten zien.

Soepel vallend, licht aanvoelend, comfortabel.
Zijde een natuurlijk materiaal. Genoeg argumenten om te kiezen voor een super vrouwelijk broekpak.  Met een bovenlijfje van kant. Een jasje of stola voor als het frisser is. Enfin, eindeloze mogelijkheden. Allemaal toegespitst op jouw type, jouw figuur en passend bij jullie trouwdag.

Maar dat  moet je komen ervaren. Dat is met een plaatje niet uit te drukken. Zo’n chiffon moet je voélen,  moet je aandoen, moet je zien.

bruidsbroekpak
bruidsbroekpak
trouw broekpak lichtblauw
trouw broekpak lichtblauw
bruidsbroekpak in oudroze
bruidsbroekpak in oudroze
trouw broekpak oranje chiffon
trouw broekpak oranje chiffon

Stoere bruidsbroekpakken

trouwbroekpak
trouwbroekpak

een specialiteit van Envie Couture.
Stoer en toch vrouwelijk zijn onze bruidsbroekpakken. De oudere bruid kiest vaak voor een gekleurd broekpak. En kleurrijke stoffen , dat is heerlijk om mee te werken. dat kan in zijde, satijn, of chiffon zijde.

Luxe trouw broekpakken – Inspiratie.

Luxe trouw broekpakken van Elie Saab, een van mijn favouriete designers. Daar hangt uiteraard een fors prijskaartje aan.  Onderstaande trouw broekpakken zijn dan ook bedoeld ter inspiratie. In ons eigen atelier hebben we kundige mensen die deze luxe trouw broekpakken kunnen maken, met een eigen Envie Couture twist, natuurlijk. Wij zijn geen copy cats.
Informeer eens naar de mogelijkheden. Niet gevraagd is niet geweten, toch?

trouw broekpak inspiratie
trouw broekpak inspiratie

trouw broekpak beige satijn
trouw broekpak beige satijn

Bruidsbroekpak in kleur

Envie Couture staat bekend om het bijzondere gebruik van kleur. Kleuren die bij de persoon in kwestie horen. En de goede kleur kiezen bij elke persoon is een apart vak. Zeker ook bij een oudere bruid kan de kleur een belangrijk issue zijn. Waar bij de ene bruid een bv. beige kleur ophaalt , verschraalt dat bij de andere bruid. Complete analyses en wetenschappen bestaan hiervan.
Cécile Timans, de styliste van Envie Couture, is al jaren actief in Nederland als kleur- en imago-consultant (kijk onze aparte website http://www.thewinnersimage.nl/imago-verbetering.html ).
Essentieel is dat de kleur(en)  accorderen met je. Je staat dan zogezegd volledig in je kracht. En dat straalt zelfverzekerdheid uit. Een kleur kies je niet alleen op gevoel maar ook op analyse.

Wit bruidsbroekpak.

bruidsbroekpak wit
bruidsbroekpak wit

Je hebt je zinnen gezet op een wit bruidsbroekpak. Dat geeft voor jouw gevoel meer het trouw-effekt. We hebben ook daarin veel keuze. Teveel om op te noemen. Envie Couture staat in Nederland bekend om de aparte witte bruidsbroekpakken.
Heel veel vrouwen willen graag een broekpak dragen
op hun trouwdag. Een wit trouw broekpak met een
eigenzinnige wedding touch.
Dat is een signatuur-bruidsoutfit waarmee Envie Couture al 30 jaar
in ons land furore maakt.
Design, stoffen en make . Daarin zit het grote verschil met alle andere broekpakken in normale modezaken.
Jouw bruidsbroekpak van Envie Couture laat er geen misverstand over bestaan wie er de bruid is in een kleur of in t wit.
Ps. uiteraard kan de wedding twist, specifiek voor op de trouwdag er later eenvoudig vanaf mocht je dat willen.

bruidsbroekpak wit
bruidsbroekpak wit,
bruidsbroekpak in wit met grijs stola jasje
bruidsbroekpak in wit met grijs stola jasje
wit trouw broekpak
wit trouw broekpak

Alle aanpassingen zijn mogelijk. Met mouwen, jasjes, stola’,s.
Met plezier adviseer ik je.

Kontakt

Wil je direct meer weten?
Bel en je krijgt mij direct aan de lijn: 06.12620467
of vul het formulier in.