bruidsbroekpak

Bruidsbroekpak

Broekpakken om in te trouwen

Als je dan toch in het bootje stapt, dan is een
bruidsbroekpak wel lekker comfortabel. Maar houd het wel elegant.

Daarom heeft Envie Couture geen standaard blazer(broek)pakken om in te trouwen. Want die draag je altijd al.
Die kun je ook overal kopen en daarin onderscheid je je zeker niet
van de andere gasten.
Sterker nog. De kans is niet denkbeeldig dat je onder je gasten
hetzelfde pak tegenkomt.

Bruidsbroekpak.

Een broekpak en trouwen gaan prima samen.
Veel vrouwen,  willen niets liever dan een broekpak als trouwoutfit.
Maar dan wel een bijzonder broekpak graag.

“Ik draag altijd een broek, waarom dan nu een jurk?” is het veel gehoorde argument. En gelijk heb je. Vooral jezelf blijven is mijn adagium. En broeken kunnen zo vrouwelijk zijn.  Dat hoeven echt geen ” halve mannenpakken” te worden.  Integendeel. Zeker in dit huidige modetijdperk, waarin soepele stoffen een belangrijke rol spelen. Zowel in de avondjurken als in de broekpakken. Chiffons in wit of  in diverse magnifique kleuren, maken dat je hart sneller gaat kloppen. Een bruidsbroekpak waarin je gezien wilt worden.
Bestaat dus.

bruidsbroekpak-witte-voile
bruidsbroekpak-witte-voile

Met het aparte design, de mooie stoffen en de bijzondere make onderscheiden de bruidsbroekpakken van Envie Couture zich van al de andere broekpakken die in de gewone mode te koop zijn. In een broekpak van Envie Couture zie je in één oogopslag wie er de bruid is.
De speciale wedding twist, een sleep bv, die we meestal alleen voor op de trouwdag zelf aanbrengen haal je er, als je dat wilt, op een eenvoudige manier van af.

Trouwbroekpak en Trouwen. In ’t wit of roomwit. Of in een kleur.
Niets houdt je tegen. En zelfs een trouwbroekpak in kant maken we.  Envie Couture is vermaard in het omgaan met kant op een andere manier.

Trend 2017 – chiffon trouw broekpakken voor de oudere bruid.

Soepelvallend, licht aanvoelen, comfortabel, zijde een natuurmateriaal. Genoeg argumenten om te kiezen voor een super vrouwelijk broekpak. Hiervoor gaan ook de partners van door de knieën. Op de knie zijn ze al gegaan. Veel (kleur) keuze hebben we hierin. Maar dat moet je komen ervaren. Dat is met een plaatje niet uit te drukken. Zo’n chiffon moet je voélen,  moet je aandoen, moet je zien. Kom gauw kijken naar de uitgebreide keuze en maak een afspraak.

Ik voorspel je , de jurken laat je hiervoor hangen.

 

 

Facebooktwitter
Call Now
Directions