avondjurk om in te trpuwen

avondjurken als trouwjurk

avondjurk als trouwjurk
avondjurk om in te trouwen

Een Avondjurk als Trouwjurk.
Prima Idee.

Avondjurken als trouwjurk zijn zeer gewild. Veel klanten van Envie Couture hebben niets met een echte bruidsjurk. Als je op een latere leeftijd trouwt of hertrouwt, dan is een witte trouwjurk ook niet meer jouw ding. Een kleurige avondjurk is ook veel feestelijker en een  prettige bijkomstigheid is dat je de jurk niet alleen voor die ene dag laat maken. Met een kleine aanpassing kan je hem nog een keer dragen, dan wel naar een groot feest. Een avondjurk als trouwjurk is daarmee ook de perfecte verwoording van een jurk die een (oudere) bruid zoekt die geen witte trouwjurk wil. “Die tijd hebben we gehad”, aldus de ervaringsdeskundigen onder ons. Ik ben er zelf een, dus ik kan erover meepraten. Je zou ook kunnen zeggen – een witte trouwjurk – maar dan in een kleur. Nu geldt die uitspraak voor vele van mijn ontwerpen. Daar ik avond-/trouwjurken bedenk die eenvoudig zijn en klasse uitstralen. “Less is more” is mijn adagium,
al 28 jaar. En zeker als je op een andere leeftijd komt. Laat je goed adviseren wat betreft de kleur. Als imago professional begin ik bij een advies met een type-, kleur- en stijlanalyse.  Zodat je zeker weet dat je een japon krijgt die klopt. Een trouwjurk passend bij jouw type, leeftijd, body- en kleurtype. Bovendien een jurk die lekker zit , zodat je je op je gemak voelt . Daardoor blijf je jezelf en straal je alle geluk van de wereld uit. En daar gaat het om.

aparte avondjurk
kanten avondjurk

Zijden Chiffon avondjurken in diverse stijlen en kleuren

Hieronder enkele voorbeelden van vrouwelijke jurken gemaakt in chiffon. Wapperende jurken, noem ik ze.  Mix en match rustig, want bij Envie couture kan alles. Wij maken alle  japonnen nieuw op maat in de stijl en kleur, passend bij jou en jullie dag.

Laat je meevoeren in bijgaande inspiratie – foto’s.

rode trouwjurk
rode avondjurk

 

avondjurk in petrol chiffon met lange mouwen
avondjurk in petrol chiffon met lange mouwen
avondjurk om in te trouwen
Avondjurk in bordeaux rode chiffon
Avondjurk in bordeaux rode chiffon
waanzinnige mooie avondjurk
bohemian trouwjurk

&nbsp

Als stylist, maar ook zeer groot liefhebber van Dans, zijn onderstaande inspiratiebeelden een “lekkernij”

lees verder:   https://envie.nl/2016/12/08/wapper-waaier-met-de-wind-avondjurken-om-in-te-trouwen/

Facebooktwitter
Call Now
Directions