Avondjurk als trouwjurk

Paarse-trouw avondjurk
Inspiratie. Trouw avondjurk in paars. Dé trendkleur van 2018.

Geen trouwjurk maar een
avondjurk als trouwjurk

Avondjurken als trouwjurk zijn zeer gewild. Veel klanten van Envie Couture hebben niets met een echte bruidsjurk. Als je op een latere leeftijd trouwt of hertrouwt, dan is een witte trouwjurk ook niet meer jouw ding. Een kleurige avondjurk is ook veel feestelijker en een  prettige bijkomstigheid is dat je de jurk niet alleen voor die ene dag laat maken. Met een kleine aanpassing kan je hem nog een keer dragen, dan wel naar een groot feest. Een avondjurk als trouwjurk is daarmee ook de perfecte verwoording van een jurk die een (oudere) bruid zoekt die geen witte trouwjurk wil.  “Die tijd hebben we gehad”, aldus de ervaringsdeskundigen onder ons.

Dé betere versie van jezelf.

Dát is mijn specialiteit. Een kwestie van kunnen kijken en luisteren. dat is belangrijk. Een goed en eerlijk advies is wat je nodig hebt. En zeker als je op een oudere leeftijd komt. Laat je goed adviseren wat betreft de kleur en de stijl jurk. Als imago professional begin ik met een type-, kleur- en stijlanalyse.  Zodat je zeker weet dat je een japon krijgt die bij je klopt. Een trouwjurk passend bij jouw type, leeftijd, body- en kleurtype. Bovendien een jurk die lekker zit , zodat je je op je gemak voelt . Daardoor blijf je jezelf en straal je alle geluk van de wereld uit. En daar gaat het om.

avondjurk om in te trouwen
avondjurk om in te trouwen

Aparte bruidsmode, voor iedere oudere bruid bereikbaar.

Als je het internet doorstruint, kom je honderden plaatjes en websites tegen, allemaal gericht op de jonge bruid. Vaak, pretenderen vele bruidszaken wel dat ze iets hebben voor de bruid die op latere leeftijd trouwt of een tweede huwelijk aangaat, maar ze maken hun belofte totaal niet waar. Wij zijn erin gespecialiseerd. Wij hebben altijd al die dame gekleed voor een belangrijk feest, waaronder het huwelijk, die iets aparts wil. “Special for me “. Wij maken die belofte waar.

Tweede huwelijk in een avondjurk
Tweede huwelijk in een avondjurk

Chiffon trouw-avondjurken in diverse stijlen en kleuren

Hieronder enkele voorbeelden van vrouwelijke trouw-avondjurken gemaakt in chiffon en soepele crêpe.  Mix en match rustig, want bij Envie couture kan alles. Wij maken alle  japonnen nieuw op maat in de stijl en kleur, passend bij jou en jullie dag.

avondjurk in petrol chiffon met lange mouwen
avondjurk in petrol chiffon met lange mouwen
trouwen in een avondjurk
trouwen in een avondjurk
avondjurk als trouwjurk
avondjurk als trouwjurk
avondjurk om in te trouwen
avondjurk om in te trouwen

Lees mijn blog over waanzinnige mooie avondjurken.