alternatieve trouwjurk

Alternatieve bruidsmode

Alternatieve bruidsmode.

De oudere bruid die op zoek is naar alternatieve bruidsmode zoekt een veel lossere stijl dan een avondjurk of cocktailjurk
Deze alternatieve trouwjurken vind je niet
in de traditionele bruids- of modezaken.

alternatieve trouwjurk in bestikte zijde
alternatieve trouwjurk in bestikte zijde

Fantasie en vertrouwen

Dat kan ook niet ,daar deze stijl van trouwjurken heel veel fantasie vergt, zowel van de klant als van de ontwerper. Alternatieve bruidsmode is een breed begrip. Want wat is dat alternatief, of anders? Of losser? Denk aan alternatief niet meteen aan de hippiestijl, jaren zeventig, maar meer aan andere stoffen, hand geverfd, of andere vormen, of geborduurde stoffen.  Wij noemen het “Bohemian style”. Losser vallend  en vrijere vormen. Alternatief dus.

Bohemian stijl.

Bohemian trouwmode is s vaak kleurrijk. Leuke prints, kantjes en bandjes. Grappige combinaties. Trouwmode met een knipoog. Geen alledaagse combinaties.  Maar toch een stijl die kort bij jezelf staat.

jezelf blijven
jezelf blijven

En dat vergt inzicht in je type, je denken, je feest. Als stylist doe ik niet anders als kijken en luisteren. In mijn hoofd vormen zich dan beelden. Die projecteer ik op de dame in kwestie. Dat doe ik niet letterlijk maar met voorbeeld modellen of lappen stof. Om de klant een zo’n goed mogelijk beeld te geven. Soms geven de oudere bruiden mij ook carte blanche, omdat ze merken dat ik op hun denklijn en fantasie beeld zit. En vertrouwen hebben dat het allemaal goed komt

alternatieve trouwjurk in groene chiffon

 

Alternatieve trouwjurk
alternatieve trouwjurk
alternatieve trouwjurk in tye en dye
alternatieve trouwjurk in zijde
alternatieve trouwjurk in zijde

Bruiloft in de tuin.

Alternatieve trouwmode, Bohemian  trouwjurken, zijn bij uitstek geschikt voor de bruid die haar feest in de eigen tuin houdt.

trouwfeest in de tuin
trouwfeest in de tuin