3o jarig Bedrijfsjubileum 5 maart 1988 – 5 maart 2018

30-jaar Envie Couture
30-jaar Envie Couture


Envie Couture viert haar 30 jarig bedrijfsjubileum.

Tijd voor een feestje zou je kunnen zeggen. Een 30 jarig jubileum kan je vieren door het vertrouwen dat de klanten  je hebben gegeven.

Vertrouwen is de basis voor succes
Vertrouwen is de basis voor succes

Immens dankbaar zijn wij voor dit vertrouwen.

En natuurlijk hebben wij  dat vertrouwen op onze beurt waargemaakt. Dankzij onze medewerksters die altijd klaar stonden en staan, omdat ze wisten dat de trouw- of feestelijke outfit op tijd klaar moest zijn voor die dag en geen dag later. Chapeau!

Muzes,

Wat moesten we zonder al onze mannequins en fotomodellen , onze Muzes, die onze shows vervolmaakten, die hun mooiste lach lieten  zien. Onze mooie ontwerpen een gezicht gaven.  Veel dank voor jullie schoonheid waarvan wij en onze klanten mochten  genieten. Zonder Muzes kan geen kunstenaar zijn kunst beoefenen.

Als ik alle namen moet noemen , zijn we 3 pagina’s verder.    “the Envie Couture Hall of Fame ” maak ik hier vast aan. Jullie bijdrage was onbetaalbaar.Hall of Fame

Dank, Ilse, Angele, Indra, Marthe, Lotte, Helen, Veronique, Alice en velen meer. De foto’s worden iedere dag bijgevoegd.

MOOIE WINKELS.

Op top lokaties.

Maastricht – Wijckerbrugstraat 28 – vroeger Pand Maussen. Architect , niemand minder dan Jo Coenen, voormalig Rijksbouwmeester. Fantastische vormen bedacht. Heel uitdagend de pashokjes in de etalage. Spraakmakend allemaal voor die tijd.

 

Inrichting Wijckerbrugstraat
Inrichting Wijckerbrugstraat

ZAAK TE DEN HAAG

Aan het Noordeinde, schuin tegenover het prinselijk Paleis. Pracht  lokatie in een historisch pand. Marc Hermans , Eigenaar en Architect,  MH1 architecten tekende voor de inrichting. Hij verwoordt zijn visie hetzelfde als de onze:

Een opdrachtgever een “maatkostuum” leveren is mijn passie!
Luisteren naar wat een klant zegt en daaruit destilleren wat hij echt bedoelt om daarna de grenzen op te zoeken, dat is “de kunst” van het vak. Creativiteit is altijd gegarandeerd. Trefwoorden daarbij zijn; visie, heldere lijnvoering, functioneel en betaalbaar. Dit resulteert altijd in spannende en contrastrijke gebouwen.
Is getekend (door), Marc Hermans.

   

etalage Envie Couture Noordeinde te Den Haag
etalage Envie Couture Noordeinde te Den Haag
Robbert Elbers, voormalig franchisehouder van Den Haag, met zijn muze.
Robbert Elbers, voormalig franchisehouder van Den Haag, met zijn muze.

Wordt vervolgd…….