Wapper, Waai mee met de wind, Waanzinnige mooie avondjurken om in te trouwen

natuurlijke kleuren
natuurlijke kleuren en stoffen

Luchtige natuurlijke stoffen. Chiffon changeant , zijde. Fascinerende veranderingen van de kleuren. Veranderlijk als de lucht, met mooi weer of een zons- ondergang. Transparant maar toch dicht. Licht om te dragen, soepelvallend om je lijf. Vrouwelijk , toch eigenzinnig. Maar vooral mooi. Dat wil je toch zijn? Voor jezelf en voor je partner.  Toch?

hoe de wind waait

waaierende avondjurken

Avondjurken om in te trouwen.

Avond licht
Avond licht
korte trouwjurk
korte trouwjurk

Ook beroemdheden hebben de weg gevonden naar deze rijke stoffen. Onderstaande foto’s van filmsterren, sterke vrouwen, inspireerden mij . En natuurlijk hebben zij mooie figuren. Maar daar gaat het eigenlijk niet om. Als de goede vorm en kleur bij de juiste persoonlijkheid is gekozen, kan ook jij een van deze onderstaande jurken aan. Als personal stylist heb ik maar één taak, jou mooier en dus gelukkiger te maken. Dat kan, daar hoef je echt geen Penelope Cruz voor te heten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.