Bohemian Attitude.

Een Bohemian Type, dat bén je.

Bohemian type, dat ben je
Bohemian type, dat ben je

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Bohemian Trouwjurk omdat  je een bohemian type bent.

Het is geen stijltje of trend. Nee het is een attitude.
A state of mind, zogezegd. Dat straal je uit. Dat ben je in al je vezels. In je persoonlijke functioneren, hoe je je kleedt, hoe je reageert op situaties, hoe je  je huis inricht, je reisdoelen, hoé je reist ( je zult sneller een backpacker/avonturier zijn, dan een boho in een luxe hotel op Ibiza).

Bohemian bedroom
In ieder geval is het een State of Mind.
Het mooie is dat mensen niet zo beseffen dát ze het zijn. Maar als je hun het plaatje voorhoudt, dan herkennen ze het onmiddellijk.
En dan weet ik één ding: we hebben een match. Vrije geesten.

bohemian trouwjurk
bohemian trouwjurk

Ik was en ben nog steeds zelf zo iemand. Once upon a time toen ik een keer trouwde, heb ik mijn bruidsjurk, hippie stijl heette dit toen, 3  dagen van tevoren gekocht. Een Indiajurk, krullen en n bloemetje in mijn haar, klaproos in de hand en klaar was ik. Mijn motto was: “Iedereen is toch blij? Ook al kom ik in een Zarah jurkje”. Kernachtig verwoord. Dát is de essentie. Dat is waar het echt om gaat.

De waarde van de verbinding.

IMG_4499

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.