Trouwen maar geen trouwjurk

“Ik ga trouwen, maar ik wil geen trouwjurk”.
Dat is wat ik ook veel hoor van mijn klanten.

Waarom? Diverse redenen.
Een tweede huwelijk.
Op zoek naar bruidsmode voor 40+  50+ of  60+, de oudere bruid zogezegd. Misschien heb je alleen middagfeest, of wil je simpelweg geen duizenden euro’s uitgeven voor je trouwjurk. Enfin argumenten genoeg.

Maar ook al trouw je voor de eerste keer als oudere bruid , dan moet je jezelf toch de vraag stellen: wil ik dat wel in zo’n echte bruidsjurk?
Vaar voor dit antwoord uitsluitend op je eigen kompas.
Want weet: dé facto zijn echte bruidsjurken ontworpen voor jonge bruiden.  Als je op zoek gaat naar bruidsjurken, dan zie je wat ik meen.

Goede bruidsmode voor de oudere bruid is schaars.
En nog schaarser is de echte kennis van zaken van diegene die
jou daarbij adviseert. En juist dat eerlijke, oprechte advies, is het allerbelangrijkste.

Als personal stylist van mijn bedrijf Envie Couture, kleed ik al bijna zo’n 30 jaar vrouwen voor een bijzondere dag, waaronder hun trouwdag. En allemaal hebben ze die wens: “geen echte trouwjurk”. En hoe die uitziet is voor iedereen anders. Want elke bruid heeft een eigen persoonlijkheid én een eigen gedachte over haar jurk. Ook erg afhankelijk van het soort feest dat ze geeft.  Ik begin daarom altijd met een vrijblijvend informatief gesprek. Zodat ik de bruid leer kennen en zij mij. Hebben we een click, dan varen we samen naar de dé optimale jurk voor jou. Dat is een leuke reis,  waar je van moet genieten.

In onderstaand filmpje zie je een kleine terugblik van klanten die in een Envie getrouwd zijn.

 

Facebooktwitter